2009. május 19., kedd

Kekszek

Elhoztam a Segítsüti füzetet a Keserédes csokiboltból, és ha már ott jártam, természetesen nem tudtam eljönni üres kézzel. Vettem finom bonbonokat, és egy kis csomag epres csokoládépasztillát. Emlékeztem, hogy valamikor olvastam ezzel készült kekszről, és mivel kandírozott eper is volt otthon el is készült a keksz. Mézesmadzag leírása alapján. Nem a megszokott édes keksz, de pont ettől érdekes.
Múlt héten már sokadszorra készült el chili&vanilia keserűcsokoládés korongja. Annyira nagyon finom, ennél jobbat még ettem.

1 megjegyzés:

 1. Szia!

  Mint gasztrobloggernek, szeretném a figyelmedbe ajánlani a gasztro.miner.hu oldalt, ahol a gasztronómiai témájú blogokat jelenítjük meg egy helyen és az online elérhető Gasztroblogger Szakácskönyvet, ahová blogodból valószínűleg néhány receptet külön is kiemelünk.

  Szeretnénk, ha a Te blogod is megjelenhetne oldalunkon, s ehhez hozzájárulásodat szeretnénk kérni (szabályunk, hogy csak azok bejegyzései jelennek meg, akik ehhez hozzájárulnak). A bejegyzésedből csak egy kivonat jelenik meg honlapunkon és esetlegesen egy kis kép: ha valaki el szeretné olvasni írásodat, akkor a blogodra fog eljutni. A csatlakozásnak anyagi vonzata nincs, a bejegyzések első egy-két mondatának listázásához a blog RSS-ét dolgozzuk fel, tehát semmilyen technikai teendőd sincs. Az eddigi tapasztalatok alapján napi további 50-100 látogatót is jelenthet, ha bekerül valaki a listába.

  Amennyiben úgy döntöttél, csatlakoznál hozzánk vagy kérdésed van, írj az info kukac miner pont hu-ra!

  Üdvözlettel:
  Miner.hu

  VálaszTörlés