2009. január 11., vasárnap

5 konkrét dolog, amire szívesen emlékszem 2008-ból

Köszönhető Sütinek, át kell gondolni, hogy mi is volt 2008-ban, amire szívesen emlékszem :) Volt sok kisebb-nagyobb dolog, és mit is ragadjak ki, és mi is az, amit így felvállal az ember a nagyvilág előtt.

1. Valamikor áprilisban Zebegény és Nagymaros között a véletlenül megtalált ötcsillagos hely. Annyira gyönyörű és nyugodt volt a hely, és olyan szinte érintetlen, hogy ősszel újra elmentünk, és valószínűleg rendszeresen látogatott hely lesz.


2. Új év, új munkahely, így indult a 2008. Jól sikerült a váltás, jó kollegákkal sikerült megismerkednem, köztük blogger társammal Sütivel is, akivel elég gyorsan kiderült, hogy az édességek iránti lelkesedésünk nagyon közös, és szép lassan az elméleti szintekről eljutottunk a közös sütésig és blogírásig.

3. Marika néni aranygaluskája. Új munkahely révén új ebédlőhely is lett. Marika néni az óbudai piacon. Mikor először ettem az aranygaluskájából, arra gondoltam, ezt isteni, és mintha Anyukám csinálta volna.

4. Sokat főztem-sütöttem. Köszönhető leginkább annak, hogy van kinek, meg a sok-sok gasztroblognak :)

5. Fürdőzni jó. Tavaly ősszel-télen kétszer is eljutottunk egy-egy fürdőbe (miskolctapolcai a barlangi hangulattal, a pápai az éjszakai fürdőzéssel maradt emlékezetes), és kicsit megfertőződtem, pedig korábban nem értettem miért járnak ilyen sokan fürdőkbe.

Szeretném továbbdobni a labdát Ízbolygónak és Lilahangyának a labdát, hogy ők is meséljenek a 2008-as jó dolgokról :)

5 megjegyzés:

  1. Igyekszem mielőbb megválaszolni! Köszönöm.

    VálaszTörlés
  2. na életünk első futóversenyéről egyikünk sem írt :) nem baj majd jövőre a másodikról!

    VálaszTörlés
  3. koszi szepen! hamarosan megirom en is!

    VálaszTörlés
  4. Zebegény... Örülök, hogy felfedeztétek, szívem csücske az a hely. :):):)

    VálaszTörlés
  5. Megválaszoltam:-)
    http://izbolygo.extra.hu/?p=637

    VálaszTörlés